Utrecht Schiphol Taxi

Heel heel lang geleden, in een straat heel ver van u vandaan, woonde een gelukkig stelletje. Op een dag besloten ze spontaan op vakantie te gaan. Het was slecht weer en ze wilde er graag even tussen uit met zijn 2en, naar een zonnige bestemming om gewoon even lekker tot rust komen.
Met de koffers in de hand gingen ze door de regen naar de bushalte, waar ze de bus naar het treinstation namen. Doorweekt van de regen kwamen ze eindelijk met de koffers aan op het treinstation, waar ze vrijwel direct al in de gaten kregen dat hun trein vertraagd was. Daar hadden ze gelukkig rekening mee gehouden, maar ze moesten wel naar een ander perron toe, met de koffers. Na nog een overstap, kwamen ze uiteindelijk net op tijd aan op schiphol.

2 buskaartjes, 2 treinkaartjes, 40.000 regendruppels, een forse krachttraining en 3 kilo aan stress verder kwamen ze uiteindelijk tot de conclusie dat ze hun vakantie liever anders waren begonnen.

Voor slecht €49,- begint uw vakantie zonder zorgen, als u voor de deur met een luxe taxi opgehaald wordt.

Reserveer nu online uw Schiphol taxi of bel 24-uur met een van onze centralisten. Laat u op elk willekeurig adres in Utrecht ophalen, en ervaar de service zelf. De chauffeur staat op de afgesproken tijd bij u voor de deur in Utrecht, laadt voor u de koffers in de taxi en brengt u rechtstreeks van Utrecht naar de “juiste” vertrekhal op Schiphol.

Utrecht Schiphol Taxi is gespecialiseerd in Schiphol vervoer, met ruim 10 jaar ervaring, een wagenpark van ruim 50 luxe taxi’s en busjes en een volledig geautomatiseerde 24-uurs centrale, zijn wij dé beste keus om zonder zorgen en moeite uw vakantie of zakelijke reis te beginnen.

Ook bij het ophalen op Schiphol staat de taxi op Schiphol klaar om u te halen zelfs vóór dat uw vliegtuig geland is. Zowel de centrale als de chauffeur houden in de gaten of uw vliegtuig vertraagd of vervroegd is, zo loopt u nooit het risico na uw zware reis nog op Schiphol te moeten wachten op uw taxi.