Algemene voorwaarden

  • De klant dient klaar te staan op de afgepsroken tijd.
  • U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden ( € 10 per tussen stop in de zelfde stad)
  • Taxi maximaal 4 personen met 2 harde koffers en handbagage ,indien meer dan 2 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een stationwagen of bus. Voor een stationwagen staat een toelsag van € 10 En een personenbusje 5-8 personen een toeslag van € 25,-
  • Let op : Op Oudejaarsavond, Koningsnacht of avond en bij extreme weersomstandigheden zijn onze aktie tarieven niet van toepassing!

Aansprakelijkheid
Taxi Utrecht Schiphol kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.
U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn.
Taxi Utrecht Schiphol houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeerchaos, weersinvloeden, aanslagen etc.
U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Taxi Utrecht Schiphol bemiddelt in de dienstverlening en brengt de uitvoering van de vervoerdienst onder bij geselecteerde taxibedrijven.

Terugkomst op Schiphol of andere luchthavens
Indien u met een andere vlucht terugkeert op Schiphol dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.
Bij alleen ophalen van Schiphol of andere luchthavens, dient u bij ons maximaal 2 dagen voor de aankomstdatum bij ons te reserveren.Bij het ophalen van Schiphol of een andere luchthaven in Nederland of in het buitenland houden wij het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten en nemen wij ongeveer 10 minuten na landing op Schiphol of andere luchthavens contact met u op. Dus direct na landing uw telefoon aanzetten ERG BELANGRIJK! Bent uw na 10 tot 15 minuten niet bereikbaar kan het zijn dat uw langer op een taxi moet wachten.

Ophaalpunt op Schiphol Airport
U dient na het ophalen van uw bagage 1 verdieping naar boven te gaan naar de Vertrekhallen/Departures de chauffeur zal telefonisch doorgeven bij welke deur hij precies staat te wachten op de u.

Wachttijd
We gaan van een wachttijd van 1 uur uit na landing van het vliegtuig. Dit is in de prijs inbegrepen, daarbuiten wordt er € 25,00 euro per uur in rekening gebracht.

Betalingswijze
Wij accepteren Pin extra kosten voor het pinnen € 2,50 Wij accepteren ook Creditcards zoals Visa, Mastercard en AMEX extra kosten € 4,50 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Privacy bescherming
Taxi Utrecht Schiphol houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal Taxi Utrecht Schiphol uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorgdragen.

Annuleren
Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang ritopdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.